Klarte seg brillefint uten italiensk toppscorer mot Sheffield United. (foto: newcastle, twitter)

Chelsea har skaffet seg målmaskinen Timo Werner, Newcastle skal ha siktet seg inn mot en italiensk 30-åring som har dratt til med 27 scoringer på 26 Serie A-kamper. Nå ser det ut som Lazio har hentet frem forhandlingskortene som får Ciro Immobile til å bli.

Newcastle har vært linket til flere høyprofilerte spillere og trenger en markering når nye eiere får på plass de siste signaturene. Høy sigarføring er lovet, og for at «nye» Newcastle skal få fart i seilene må det nødvendigvis komme signeringer som blender.

Les: Bud på 460 milloner kroner sendt til Manchester City

Ciro Immobile ryktes å være målet, der finansielle muskler skal overtale 30-åringen om at fremtiden ligger hos Premier Leagues 13. beste klubb.

Tuttosport har sjekket ryktene, og hevder at Lazio umiddelbart snudde seg rundt og skal ha tilbudt den ekstremt mobile Immobilie (vi bare måtte) en lønnsøkning til rundt 45 millioner kroner og kapteinsbindet når Senad Lulic forlater klubben i sommer – i tillegg til Champions League-spill neste sesong.

Les på Popidol: Har startet arbeidet med «Evil dead 4»

Den italienske avisen hevder at dette skal være nok for å holde Newcastle på avstand. Nå jobber Lazio på spreng for å få på plass den verdifulle signaturen. Ingen grunn til å vente på de nye Newcastle-eierne.

Les: Gary Neville stikker fingeren dypt ned i det åpne United-såret