Sergi Roberto

Barcelona er stedet å være om dagen, etter Xavi Hernandez overtok som manager har pilene pekt rett oppover. – Den økonomiske krisen skal være over etter at den sportslige suksessbølen sørget for at klubben fikk fire milliarder i friske penger fra investorer.

Barcelona har klatret opp til 3.plassen i La Liga og i morgen møter de Sevilla som innehar 2.plassen.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer direkte på UnibetTV

30 år gamle Sergio Roberto er på utgående kontrakt, noe han synes er sårt, han vil veldig gjerne fortette i sin barndoms klubb, men akkurat nå er det vanskelig å si hvor «saken» står.

Les: Zinckernagel og Nottingham Forest har virkelig fått ferten av Premier League

Barcelona-president Joan Laporta har tidligere vært ute og uttalt at Sergi Roberto hadde avvist en ny kontrakt, men det er løgn, sier spillerens agent.

President Joan Laporta har sagt at de tilbake i desember ga Roberto et tilbud, som ble avslått og derfor har de ikke kommet til enighet.

Det er imidlertid ikke helt sant hvis du spør Robertos agent, Josep Maria Orobitg.

– Laportas uttalelser samsvarer ikke med virkeligheten. I august i fjor kom klubben med et bud som var svært lavt. I september sendte de oss så et dokument som overhodet ikke samsvarte med det vi tidligere hadde snakket om.

Les: Det er bare å glemme Bayern München

– Sergi ga fra seg en stor del av lønnen sin, og han er ikke blant de best betalte i troppen, ikke engang i nærheten. Han er en akademispiller som har vært i klubben hele livet, han elsker Barcelona, ​​lyder det fra Josep Maria Orobitg ifølge Mundo Deportivo.

Spanjolen har ikke vært i aksjon siden 27. oktober i La Liga da har en lårskade. – legene tror han blir spilleklar etter påske.