Emil Holm

Den 23 år gamle svenske høyrebacken Emil Holm har begynt å få litt muskler på beina og fra å være langt nede på prioriteringslisten i til det nynedrykkede Serie B laget Spezia Calcio 1906 til å være ønsket av flere Serie A klubber.

Emil Holm, som da han forlot IFK Göteborg og dro til SönderjyskE sommeren 2021 var aktuell for flere klubber i Eliteserien er i følge Corriere dello Sport igjen aktuell for Juventus. – Holm måtte gjennomgå en opeasjon i vår og gikk glipp av siste del av sesongen.

Les: Chelseas utskjelte viser han ikke var problemet på Stamford Bridge

For god for Serie B

Atalanta og Spezia skal i prinsippet vært enige om en overgang, men nå som Juventus er i balanse igjen etter poengtrekk og utbyttelse av hele klubbens styre har de gjenopptatt sin interesse for Emil Holm fra i vinter.

Først ønsker imidlertid Juve å slippe enten Samuel Iling-Junior eller Matías Soulé. Spezia skal etter sigende spørre 15 millioner euro for Holm, men CdS mener 12 millioner euro er nok.

Avisen legger til, «Juve kan bestemme seg for å signere svensken og låne ham ut (det er interesse fra Genoa, men også Wolfsburg og Brentford), selv om denne ideen kan appellere mindre til spilleren enn å spille på Atalanta».

Les på F7: Norges favorittsport: En oversikt over de mest populære idrettene