Hjem Europa League Det var mange som fulgte med da Rosenborg hentet hjem seier mot Ajax

Det var mange som fulgte med da Rosenborg hentet hjem seier mot Ajax

august 18, 2017

Discovery Networks har sent ut tv tallene og en fornøyd pressemelding:

Rosenborgs sterke 1-0-seier på bortebane mot Ajax ble sett av 331 000 nordmenn i går. Kampen ble sendt på MAX.

Seertallet er det nest høyeste Discovery Networks har hatt på en Europa League-kamp. Rekorden er fra finalen i 2016 mellom Liverpool og Sevilla, som hadde 401 000 seere.

– For en fantastisk prestasjon av Rosenborg, og så moro at så mange nordmenn satt klistra til skjermen da det skjedde. RBK har vist at alt er mulig, også i dagens fotball. Nå er det bare å slippe løs sin indre trønder og glede seg til returoppgjøret på Lerkendal om en uke. Det kan bli en skikkelig thriller, sier Eirik Koren, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Gruppespill vil gi Eliteserien-inntekter
Også administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland, er glad for at så mange fikk med seg gårsdagens kamp.

– Det gleder oss at det fotballinteresserte Norge følger med og heier når det kjempes om avansement i Europa. Deltagelse i et europeisk gruppespill representerer det største inntektspotensialet for Eliteserien, og ikke minst er spill i Europa drømmen for både spillere og supportere, sier Leif Øverland.

Returoppgjøret spilles på Lerkendal allerede neste uke, torsdag 24. august. Kampen vises på MAX og Eurosport Player, og sendingen starter klokka 20.00.

(C) Bilde Eirik KorenVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.