Hjem Mer fotballFA-Cupen Frykter slåsskamper og tribunebråk
Frykter slåsskamper og tribunebråk

Frykter slåsskamper og tribunebråk

mars 12, 2017

Det er klart for nabooppgjør i FA cupen Tottenham møter London nabo Millwall, et lag kjent for å ha ekstreme bråkmakere. Det er ikke et ukjent fenomen, klubbene har braket sammen med ujevne mellomrom siden før farge TV og mobiltelefon.

Hvis du spør hvilket lag som er et typisk Hoologans lag så vil de fleste svare Millwall. Klubben har gjort mye for å bli kvitt problemet opp igjennom årene og har blitt flinkere. Men et oppgjør mot Tottenham setter av en eller annen grunn sinnene i kok.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino rykker ut med en instendig oppfordring og ber Spurs- og Millwall-fansen oppføre seg når lagene møtes på White Hart Lane i FA-cupens kvartfinale. Politiet stiller med over dobbelt så mange som i forbindelse med gårsdagens FA-Cup oppgjør.

 

Pochettino håper man unngår bråk.

«For meg er det første gang jeg møter Millwall. Jeg har hørt mange ting, men jeg håper at alt vil foregå på en god måte. Jeg håper ingenting skjer. Jeg stoler på at våre fans og Millwalls fans oppfører seg bra. Det er mitt ønske», sier Spurs-manager Pochettino

 

«Vi vil fokusere på det som skjer på banen. White Hart Lane er en «fotballkatedral», en arena med lidenskapelige fans. Vi ser fram til å oppleve atmosfæren» sier Millwall-manager Neil Harris

Tottenham er klare favoritter i denne David mot Goliat kampen. Tottenham er i toppen av Premier League, mens Millwall jakter opprykk fra nivå tre.

Les også: