Norges pensjonerte landslagskeeper Frode Grodås jobber til vanlig som keepertrener på det norske landslaget. Han innehar også stillingen som fagutvikler i Norges Fotballforbund. – I vinter ringte eks lagkamerat Stig Inge Bjørnebye og ønsket hjelpt til å få keeperne til Superligaklubben til AGF til å fungere.

Grodås kom til AGF hvor Stig Inge Bjørnebye for et halvt år siden og skulle hjelpe til ut sesongen. – Nå er den tiden over og han forlater klubben sammen med en annen trener, Dave Reddington.

Les: Vil vinke farvel til Arsenal for sjansen til å etterfølge Pep Guardiola

Frode har vært hos oss i seks måneder, som var avtalen fra starten av. I den perioden har han bidratt med sin store erfaring fra toppnivå – både som spiller og trener. Frode har alltid stått for gode verdier og hardt arbeid, og vi takker for innsatsen og ønsker ham lykke til i det videre arbeidet med det norske landslaget, sier Stig Inge Bjørnebye til AGF sine sider og opplyser samtidig at arbeidet med å finne erstattere for Dave Reddington og ny keepertrener er på gang.

Frode Grodås følger planen og gir seg som keepertrener i den danske fotballklubben AGF etter siste seriekamp søndag.

«Frode har vært hos oss i seks måneder, noe som var avtalen fra starten. Han har bidratt med sin store erfaring fra toppnivå, både som spiller og trener. Han har alltid stått for gode verdier og hardt arbeid. Vi takker ham for innsatsen og ønsker ham lykke til videre», sier Bjørnebye.

Grodås tok permisjon fra den stillingen for Norgens fotballforbund fram til 1. juni da han reiste til Danmark.

Les på Engelske klubber: Premier League-klubb i forhandlinger med en av toppkandidatene til Manchester United-jobben