Den look´en kunne gitt plass på det italienske landslaget. (foto: liverpool, twitter)

Nathan Phillips er akademispilleren som har tjent Liverpool lojalt på førstelaget – mest fra benken. Liverpool må ruste seg for en lang sesong med planlagt spill i alle konkurranser helt inn til trofébordet. Da er 26-åringen en spiller som er viktig for klubben, selv om det bare har blitt 26 kamper siden midtstopperen ble kalt opp til førstelagstroppen av Klopp i 2018. Nå knives det om å sikre seg 26-åringen i neste steg i karrieren.

Liverpool er åpne for salg av Phillips, som i januar presset frem et utleie til Bournemouth. Da midtstopperen forsvant fra Anfield, var det liten tvil om at Klopp så på spilleren som en viktig del av Liverpool-troppen: -Vi ville ha «elsket» å beholde ham (hos Liverpool), han er utrolig pålitelig og en viktig person her på treningsfeltet, uttalte Klopp.

LES: Har signert Jude Bellingham erstatter som de kan snu seg rundt og selge dyrt om et par år

Denne sommeren har klubben innsett at Phillips trenger mer action, og har ifølge The Athletic satt en prislapp på 10-15 millioner pund for midtstopperen. Det engelske mediet hevder Leeds er hyperinteressert i å overtale Phillips til å trekke til Elland Road og Championship-spill, men nå rykker en ny klubb inn og gir Phillips helt nye muligheter.

Feyenoord er ifølge The Athletic svært interessert i å hente inn Liverpool-stopperen som forsterkning når Eredivisie-klubben skal ut i Europa neste sesong. De nederlandske mesterne sikret seg Champions League-billett, for Phillips skal dette være noe som selvfølgelig frister.

LES: Steven Gerrard har tatt jobben han ikke burde ta