Wilfried Zaha.(c) Bilde: Premier League:

Tottenham fikk med seg hvilken rolle Wilfried Zaha spilte da Crystal Palace med nød og neppe ungikk nedrykk. Alexander Sørloths klubb gjør nå alt for å hindre Pochettino å snappe til seg den kommende storspilleren.

For det er ingen tvil om at Zaha har mer å gå på. I tillegg til Tottenham, har Chelsea, Manchester City, Arsenal og Liverpool også vært linket til en fremtidig overgang.

Roy Hodgson vet så altfor godt at med den ivorianske landslagsspilleren på banen blir sjansene større for at han slipper reprise av forrige sesongs serie-dramatikk.

Les: Palace jakter Arsenal-spiller

25-åringen kom til Crystal Palace som 17-åring, men har først nå funnet seg skikkelig til rette i Premier League.  Palace så allerede i fjor betydningen spilleren har for klubben, og gav ham en generøs ukelønn på nesten 1,1 millioner kroner.

Tviholder på sin største ressurs.(foto: crystal palace)

Ifølge ESPN forsøker nå Palace å bygge gjerde rundt vingen sin for å holde beilere som Tottenham på avstand. Ukelønna er nå økt til 1,3 millioner kroner.

Hvis Tottenham har bestemt seg, tenker vi at «skarve» 200 000 kroner ekstra i uken ikke er nok.

Eller?

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Helsesjefen – du er din egen helsesjef

Urban og full av selvtillit: F7City.no

 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste