(foto: barca, twitter)

Danske Andreas Christensen står ikke på UT-listen til Barcelona, men etter at klubben ikke klarte å aktivisere en økonomisk spake knyttet til catering må penger som La Liga krever for å melde opp spillere hentes fra spillersalg.

Manchester United kommer ut av det blå med det bud på 50 millioner euro for Barcelona-stjernen, bare et år etter han forlot Chelsea.

El Nacional melder at 35 millioner euro skal betales nå og 15 millioner euro med tillegg.

LES: Kan miste Willian også

Christensen (27) kom til Barcelona fra Chelsea på en gratis overgang i 2022 og dannet raskt et formidabelt partnerskap med Ronald Araújo i hjertet av katalanernes forsvar. Beløpet som Manchester United har tilbudt blir et nettobeløp som får svært god innvirking på klubbens balanse.

Men økonimiavdelingen til Barcelona er smarte og ønsket at hele summen på på 50 millioner euro skal betales nå uten tillegg.

Å selge Christensen er ikke noe klubben ønsker skal skje, men ankomsten til Iñigo Martínez, som kom til fra Athletic Club gratis tidligere i sommer, gjør salg mulig.

Les på Engelske klubber: James McArthur gir seg etter 323 Premier League-kamper


De røde djevlene var nær en overgang for Kim Min-jae tidligere dette vinduet før han valgte å slutte seg til Bayern München.