(foto: barca, twitter)

Liverpool har gjort det klinkende klart at Jude Bellingham blir alt for dyr, det samme har flera andre av de store klubbene signalisert så ingen blir overrasket om den 19 år gamle midtbanespilleren blir i Borussia Dortmund en sesong til.

Det er ingen hemmelighet om at Liverpool trenger forsterkning på midtbanen. – Selv om ting virker å være litt mer i vater no på Anfield blir det mange som drar og mange som vil komme så snart sommervinduet åpener.

Nederlandske Frenkie de Jong og Manchester United manager Erik ten Hag sin drømmemidtbanespiller har satt seg grunndig på bakbeine for en overgang til Old Trafford. – Han har også avvist alle forsøk fra Chelsea og Newcastle med argumentet han vil bli i Barcelona «for alltid».

Les: Med Julian Nagelsmann og Luis Enrique ute er veien åpen for Mauricio Pochettino

Etter gårsdagens sliteseier mot Atlético Madrid (1 – 0) er Barcelona i praksis La Liga vinnere. – Det er etter 30 kamper hele 11.poeng ned på Real Madrid på andreplass.

Fichajes melder at Liverpool er neste klubb i rekken til å prøve seg på en overgang til Premier League. Selv om det minst vil koste en milliard å kjøpe Frenkie de Jong fri fra Barcelona er det rimelig i forhold til det en Bellingham avtale ville kostet.

Les på Engelske Klubber: Selv Newcastle-manageren trodde knapt det han så