Gleden ville ingen ende ta

Ralf Rangnick er vant til å ha store penger mellom henna i sin tid som sjef i Red Bull sin fotballsatsning. – I en årrekke har spillere og agenter vært fullstendig klar over at hvis Rangnick har ringt, dreier det seg om store ting.

Nå som midlertidig manager for Manchester United er ikke tilgangen til penger noe mindre. Vi vet allerede at tyskeren følger opp interessen for Barcelona stjerne Ousmane Dembélé. – I dag kommer det rapporter om at Ralf Rangnick har satt i gang «søk» i sitt enorme kontaktnett for å lande de riktige spillerne.

Les: Steven Gerrard sørger effektivt for at Aston Villa-spillerne ikke blir for fornøyde

En som er høyt på den listen er midtbanespiller Frenkie de Jong som i likhet med alle andre Barcelona spillere har måtte ta lønnskutt på grunn av den pågående økonomiske krisen i klubben.

El Nacional skriver at Manchester United jobber intenst med å forsterke stallen med den 24 år gamle nederlenderen foran den nesa på «blå delen av Manchester».

Barcelona ligger for tiden på 7.plass i La Liga, mens Manchester United etter to seiere på rad har klatret opp til 6.plassen i Premier League.

Les på Engelske Klubber: Bekreftet Willy Caballero er tilbake i Premier League