Aliou Traore

Først lot Paris Saint-Germain seg imponere av talentet til Aliou Traore, så signerte Manchester United han på en proffavtale i januar 2018 etter at han sluttet i Paris Saint-Germain et år tidligere.

Han skilte seg ut på U18 som en fysisk begavet ung spiller som ble sammenlignet med Paul Pogba.

Les: ESPN: Lingard har satt press på Solskjær

Traore klarte imidlertid klarte ikke å nå helt opp og ble overskygget av slike som James Garner og Dylan Levitt.- NÅ har Parma som har ambisjoner om å rykke opp til Serie A har signert med den 20 år gamle franske midtbanespilleren.

Traore var en av åtte spillere som ble frigitt av United i slutten av juni. Han er nå den syvende som finner en ny klubb. – Bare veteran keeper Sergio Romero forblir overraskende klubbløs.

Ikke helt Paul Pogba enda!

Serie B -klubben Parma har nettopp kunngjort Traore som ny spiller i klubben, uten å oppgi hvor lenge en avtale partene har inngått. – Her blir han lagkamerat med keeperlende Gianluigi Buffon, 43 åringen er tilbake der det hele startet før en «livstid» i mål for Juventus.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

Midtbanespilleren var lånt til SM Caen forrige sesong, hvor han fikk de første minuttene av karrieren for et førstelag, da det ble til 21 kamper for den franske Ligue 2 -klubben.

Traore begynte i United fra PSGs ungdomsavdeling i 2017, men var ingen stor suksess og forlot klubben uten å få en debut på CV -en.