Fredrik Ljungberg

Absolutt ingen, selv ikke Fredrik Ljungberg mener Arsenal sin avgjørelse om å hente assistenten til Pep Guardiola i Manchester City, Mikel Arteta inn som ny manager etter de sparket Unai Emery var feil. – Ansettelsen var et lykketreff og både klubb og manager ser på det som et langsiktig prosjekt.

Den svenske assistenten Fredrik Ljungberg var i en periode manager, men gikk tilbake til assistentrollen. – Han ønsker å lede en klubb og bruke sin lange erfaring på noe for han større. Ljunbergs binding til Arsenal er sterk og vil ikke forsvinne selv om han slutter, han var nesten ti år en av klubbens viktigste spillere og når han var ferdig var det helt naturlig for han å komme tilbake. Først som leder for U15, så U23 og sist assistent og midlertidig manager for førstelaget.

Fredrik Ljungberg forteller at han trekker seg fra jobben som assistenttrener for Arsenal.

Les: Ferdig i Atletico Madrid

Svensken vil nå heller prøve å skaffe seg mer erfaring som manager. Ljungberg takker samtidig Arsenal for muligheten klubben har gitt ham som både trener og spiller.

Les: Hadde en gedigen bomtur hos United – er nå førstevalget til Barcelona-manageren

Svensken var Arsenal midlertidige manager i flere kamper forrige sesong da Unai Emery fikk sparken. Ljungberg ble imidlertid degradert til assistentrollen etter at Mikel Arteta ble ansatt som klubbens nye manager.