(c) Bilde: RB Saltzburg. Fredrik Gulbrandsen

Det er lett å havne under radaren når man ikke spiller i en av de store ligaene slik Fredrik Gulbrandsen gjør. – Kontrakten med østerrikske Salzburg går ut til sommeren noe som gjorde fremtiden til den norske angrepsspilleren usikker.  

Når det ser som mørkest ut, kom det ifølge tyrkiske avisen Aksam inn et tilbud om gigantlønn fra Istanbul-klubben Fenerbahce.

Fenerbachce som er på sparebluss om dagen har råd til å betale god lønn, men ikke hente dyrt i overgangsmarkedet, når de nå er på jakt etter forsterkninger i angrepet, passer Gulbrandsen perfekt. – Pr i dag skal Gulbrandsen tjene ca 4 millioner kroner i året.

Les: Paulo Dybala i samtaler, har bestemt seg for Premier League

Ifølge Aksam skal den tyrkiske klubben være villig til å firedoble lønnen Gulbrandsen har hevet i Salzburg for å lokke nordmannen til Istanbul. – Denne sesongen vært et slags mellomår for Fenerbahce som har noen vanvittige år bak seg med en pengebruk som har vært hinsides. Økonomien er i bedring, men de sportslige resultatene heller dårlige, en beskjeden 12.plass i den tyrkiske toppserien er ikke noe å skryte av.