Aursnes gjør seg klar til kamp og nok en seier. (foto: benfica, twitter)

Den tidligere Molde-spilleren tok en tur innom Feyenoord i 2021/22-sesongen før Benfica kalte på nordmannen. Dette var startsignalet på et byks i karrieren til Aursnes. Dette er en spiller som nå virkelig fortjener å ikke havne i skyggen av en Haaland eller Ødegaard.

Det er ikke så mange her hjemme som følger portugisisk fotball, men i Champions League får vi gang på gang sett hvilket nivå Fredrik Aursnes holder på den internasjonale arenaen. I returkampen mot Club Brugge forrige uke kjørte Benfica over den belgiske klubben med 5-1 seier. Aursnes var involvert i tre av scoringene.

LES: Manchester City enige med Haaland-rival

Dette betyr at Benfica er videre til kvartfinalen, Aursnes er nå solid etablert på et lag som denne sesongen leverer noe av den beste angrepsfotballen i Europa. Når vi ser hvordan Benfica-trener benytter seg av den i utgangspunktet defensive midtbanespilleren, er det klart at Aursnes har blitt en verdifull spiller som plasseres på banen i forhold til situasjonen i troppen og motstanderne.

(fra transfermarkt)

27-åringen er fast i førsteelleveren i den portugisiske ligaen, på søndag dro Aursnes og Benfica til med 0-3 seier mot Maritimo og har nå en ledelse på åtte poeng ned til Porto på andre.

LES OGSÅ: «Pogba skulle spille i dag, men sånn er livet»

Fredrik Aursnes og Benfica ruler!