Hjem Fotball Det franske landslaget har tatt ut noen spennende nykommere
Det franske landslaget har tatt ut noen spennende nykommere

Det franske landslaget har tatt ut noen spennende nykommere

mars 16, 2017

Frankrike er vant til være blant favorittene i internasjonale turneringer, slik har det ikke vært siden verdens beste fotballspiller Zinedine Zidane avsluttet sin karriere med et rødt kort. Nå begynner det imidlertid å se skikkelig bra ut igjen, med mange nye stjerneskudd og klassespillere å velge fra.

Den franske treneren Didier Deschamps har tatt blant annet tatt ut kometer som Kylian Mbappe og Presnel Kimpembe til VM Kvalifiseringskampene mot Luxembourg og treningskampen mot Spania.

Luxemburg kampen vinner de lett, den kampen er viktig kun fordi det er kvalifisering, det skal bli mer underholderne å se deres kvaliteter i kampen mot Spania.

Angriper talentet Kylian Mbappe herjer i den franske ligaen med 11 mål på de siste 11 kampene, nå sist var han sterkt medvirkende til at Monaco gikk videre til kvartfinalen i Champions League. Også spiller på Monaco Benjamin Mendy er tatt ut. Marseille har Florian Thauvin blitt tatt ut til landslaget det samme har Lyons Corentin Tolisso. Alle unge, lovende og i knallform.

Vi har heller ikke glemt Presnel Kimpembe som i økende grad benyttes på førstelaget til Paris SG, han spilte sist hele kampen mot Barcelona da de vant 4 – 0.

De unge lovende har kommet inn istedenfor mer etablerte spillere som Moussa Sissoko og Alexandre Lacazette.

Vårt tips er at Frankrike kommer til å komme meget langt i fremtidige VM og EM mesterskap for nå gror det i fransk fotball

Les også: