Vet godt hvordan det fungerer når giganten Real Madrid banker på døra. (foto: tottenham, twitter)

Martin Terrier. Bare navnet i seg selv gjør det verdt å hente spilleren til England. I tillegg til å ha et kult navn har 25-åringen med sin gnistrende gode sesong for Rennes, skutt seg inn på radaren hos Premier League-klubber.

21 scoringer på 36 Ligue 1-kamper. Med én kamp igjen av sesongen har scoringene til Terrrier bidratt sterkt til at Rennes kan kapre 4. plassen og Champions League-billett denne sesongen.

Les: Dani Alves har overbevist Barcelona!

Forrige sesong ble det 9 scoringer på 34 Ligue 1-kamper, denne sesongen har det løsnet skikkelig for venstrevingen.

Terrier ble hentet fra Lyon i 2020, har fortsatt til gode å få debut på Les Bleus, men etter å ha markert seg som 3. største toppscorer i Ligue 1, bare tre scoringer bak Kylian Mbappé (med én kamp igjen), da kan ikke Didier Deschamps ignorere 25-åringen før VM.

Tottenham har ingen planer om å ignorere den franske spilleren. Ifølge Foot Mercato har Spurs sendt et innledende tilbudsforslag til Terrier. Med kontraktsutløp først i 2025 blir det neppe billig for Tottenham å sikre seg 25-åringen, men med en fortsatt moderat markedsverdi på 16 millioner euro (transfermarkt) er dette en handel Rennes kan si ja til hvis budet i sommer harmoniserer med deres egne planer.

Kylian Mbappé har verdens beste spillere rundt seg som mater ham med baller foran mål, Martin Terrier oppnår nesten det samme med et helt annet galleri av spillere hos Rennes. Vi forstår Tottenhams interesse.

Les: 5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen