Ali Ahamada er litt overrasket han reddet ballen. Her i mål for Toulouse.

Kongsvinger som egentlig har lyst til å spille på øverste nivå, men ikke helt har resursene til det har biffet opp årets lag og vil være en av de som vi her i sporten tror kan gjøre det bra. Vi tipper topp 6 plassering, men ikke opprykk, ikke enda.

Kongsvinger havnet til slutt på en 8.plass i 2018 sesongen etter en svak sluttspurt.

En god grunn for å tro det går bedre i år kom inn døra på Gjemselund stadion i går. Den franske keeperen Ali Ahamada har som Kongsvinger sier: «Han har enorm erfaring».

Les: Ståle Solbakken: «Han er historiens beste»

Keeperen skriver på Twitter blant annet at klubben gir han muligheten til å komme tilbake i form.

«Jeg vil også takke folkene bak meg som støtter meg hver dag og de som vil følge meg i dette nye eventyret»

Også Daglig leder og sportssjef i KIL, Espen Nystuen bekrefter at han har signert på en avtale med klubben på ett og et halvt år.

«For oss så er det en kjempe tilvekst. Vi har søkt etter en keeper, vi har kun hatt Stian Bolstad på kontrakt. Så dette er en keeper vi er veldig tilfreds med, sier Nystuen til Eurosport».

Ahamada har en fortid i de franske klubbene FC Martigues og Toulouse. I 2016 gikk han til den tyrkiske klubben Kayserispor, men kontrakten hans gikk ut i januar 2018.

– Han har enorm erfaring, mye mer enn alle andre i første divisjon i det nivået. Han har over 130 kamper i øverste divisjon i Frankrike og elleve kamper for det franske U21-landslaget. Det er ingen andre som er i nærheten av det, så det er veldig verdifullt for oss. Sier sportssjefen til Eurosport.

Tidligere har Kongsvinger hentet inn tidligere Strømmen-keeper Stian Bolstad. på keeper-plass. De har også fått inn Ville Jalasto fra HJK Helsinki, Gyuhwan Lee fra Sør-Korea og Simon Marklund fra Åtvidabergs. I tillegg er Martin Tangen Vinjor og Ludvig Halvorsen Langrekken tilbake fra lån. Nystuen bekrefter at de skal ha inn flere spillere før seriestart.

– Vi skal ha inn to eller tre spillere til. Vi må hvert fall ha en midtbanespiller til, og kanskje en spiss og en forsvarspiller, sier han.