Det er tydelig at Everton mener alvor, siste bevis på det er Ashley Cole som i tillegg til å være U21 assistent landslagstrener blir en del av trenerteamet til nyansatte Everton manager Frank Lampard. – De to kjenner hverandre svært godt, de har begge kjempet side om side i forsvaret til Chelsea i en årrekke.

Frank Lampard overtok et Everton-lag i fritt fall etter Rafael Benitez og fikk godt med penger å handle for i vinter. Dele Alli kom på en permanent overgang fra Tottenham, mens Donny van de Beek kom på lån fra Manchester United. – Også vært å følge med på Anwar El Ghazi på lån fra Aston Villa og Nathan Patterson på en permanent overgang fra Rangers.

Les: Joachim Löw og Mesut Özil kan gjenforenes

Everton som er nede på 16.plass i Premier League har ansatt Ashley Cole som en del av trenerteamet. 41 år gamle Cole avsluttet karrieren i 2019 etter en kort periode som spiller under Lampard i Derby. Engasjementet han nå har fått i Everton skal kombineres med jobben som assistenttrener for det engelske U21-landslaget.

«Jeg er svært fornøyd med å få Ashley som del av mitt trenerteam. Alle kjenner hans fantastiske spillerkarriere og alt han har oppnådd i idretten», sier Lampard.

«Jeg ble begeistret da Frank ba meg jobbe med ham i Everton. Dette er en strålende mulighet i en fantastisk klubb, og jeg kommer hit for å jobbe hardt og prøve å bidra til å bringe suksess til Everton», sier Ashley Cole.

Les på Popidol: En liten sniktitt på den nye Nick Cave og Warren Ellis- filmen

Den tidligere engelske forsvarsspilleren kommer fra Chelseas akademi og styrker sjefen Frank Lampards steam sammen med assisterende managere Joe Edwards og Duncan Ferguson, førstelagstrener Paul Clement, førstelagstrener og prestasjonssjef Chris Jones og keepertrener Alan Kelly.