(foto: chelsea, twitter)

Chelsea manager Frank Lampard har allerde før dagens bortemøte mot Bournemouth en imponerende tapsrekke som manager. – Da Chelsea i begynnelsen av april hentet sin klubblegende tilbake som en midlertidig løsning etter at Graham Potter fikk sparken var mange svært overrasket.

De siste fire kampene han hadde som Everton manager var tap og når de legger til de seks tapene han har hatt i Chelsea blir det en personlig rekord på ti tap. – Noe som ikke har skjedd for en Premier League manger på 35 år.

Les: Millionbud på månedens unge spiller i Eliteserien

Tirsdag kveld ble det tiende nederlaget på rad en realitet for Lampard, da Chelsea ble slått av Arsenal, som vant ganske sikkert 3-1 etter 3-0 ved pause.

Chelsea må også være glade for at det kun er fem runder igjen av sesongen, for ellers kan de meget godt havne i alvorlige problemer. London-klubben har ikke vunnet på syv kamper i Premier League og den siste seieren må du tilbake til 11. mars for å finne. Med Graham Potter ved roret.

Imidlertid, med ni poeng ned på nedrykksstreken, er Lampards tropper trygge foran de resterende rundene.

Den 44 år gamle manageren bør generelt la være å se for mye på personstatistikk for øyeblikket. I sine siste 20 kamper med ansvar for Everton eller Chelsea, har han vunnet bare én kamp, ​​uavgjort to ganger og tapt 17!

Sist gang han forlot banen uten å tape var 31. desember i fjor, da Everton spilte uavgjort 1-1 borte mot Manchester City. Han fikk sparken tre uker senere.

Det har aldri vært et tema at Frank Lampard skulle komme tilbake som fast Chelsea-manager. I stedet tyder alt på at Mauricio Pochettino får i oppgave å få butikken i Vest-London under kontroll.

Les på Radiosporten: Håper på kvantumsrabatt ved kjøp av både André Onana og Lautaro Martinez

OPPDATERT: Det ble en befriende 1-3 seier mot Bournemouth