Litt over gjennomsnittet engasjert.

Franskmannen var ikke spesielt satisfait da Fiorentina lukket døra denne sommeren. For de fleste 38-årige fotballspillere ville dette ha vært det nødvendig pushet inn i pensjonisttilværelsen. Ikke for Ribery.

Franskmannen dro tilbake til Bayern München og har brukt sommeren til å jobbe med noen av klubbens trenere sammen med Jerome Boateng (som denne uken ble klar for Lyon).

Les: Chelsea-spiller Hakim Ziyech holdes utenfor landslaget

Sky Italia hevder Hellas Verona har holdt kontakten med Ribery denne sommeren for en signering, men Serie A-klubben har ikke klart å bestemme seg. Dette har bragt Serie A-nykommer Salernitana på døra hos Ribery.

Ifølge Sky Italia ser klubben med null poeng etter to kamper Ribery som en slags redningsmann for at klubben ikke tar heisen direkte ned til Serie B.

Nå jobber klubben hardt med å overbevise Ribery om de økonomiske betingelsene – og ikke minst den sportslige rollen som kan tilbys.

Er fortsatt like irriterende tøff å stanse på ei gressmatte (foto. ribery, twitter)

For fighteren Ribery, med sine 424 Bayern-kamper, 124 scoringer og 182 assists, må rollen som redningsmann i en alder av 38 passe perfekt.

Les: Marca: Barcelona har fortalt Koeman hvordan han kan beholde jobben