Bilde: Fredrikstad FK v/ Pedro Lemos

Sjefene i Fredrikstad er fornøyde om dagen, de har solgt spillere for 10 millioner kroner, penger de har tenkt å bruke på å klatre videre opp i det gode selskap. – Dog, årets OBOS-Liga sesong blir tøff. Halvparten av pengene inn i klubbkassa kommer fra Ligue 1 klubben Lorient.

Fredrikstad fikk venstreving Taofeek Ismaheel over for ganske nøyaktig et år siden fra Skeid. Daglig leder Joacim Heier har følgende å si på egne sider: «Vi har forberedt oss lenge på at Ismaheel kunne bli solgt. Espen og meg selv har jobbet iherdig over flere måneder med hvordan laget kan styrkes ved et ev. salg. Med midlene vi nå har tilgjengelig er ambisjonen å bytte ut 1 god spiller med 1-2 nye gode spillere. Så vil de neste ukene vise om vi lander de riktige spillerne som hører hjemme i vår kultur».

Den nigerianske angripere kan være nyttig i flere posisjoner, noe Vålerenga, som han på låneavtale ut sesongen har poengtert.

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er glad for at unggutten tar turen innom hovedstaden før han fortsetter karrieren ute i Europa.

  • Vi er veldig godt fornøyde med den avtalen som nå er signert. Ismaheel hadde en strålende sesong i Fredrikstad i fjor, og har naturligvis vært en ettertraktet mann. Det er en bra forsterkning for oss inn i første del av sesongen, og gir oss enda bedre tid til å finne en mer permanent løsning, sier Ingebrigtsen og fortsetter:
  • Vi har vært på jakt etter en offensiv spiller som kan forsterke frontleddet vårt. Taofeek har X-faktor, og kan, litt avhengig av kampbildet, bekle samtlige posisjoner på topp, avslutter han.

Les: Paolo Maldini: – Vi diskuterer med Zlatan

  • Vi er veldig godt fornøyde med den avtalen som nå er signert. Ismaheel hadde en strålende sesong i Fredrikstad i fjor, og har naturligvis vært en ettertraktet mann. Det er en bra forsterkning for oss inn i første del av sesongen, og gir oss enda bedre tid til å finne en mer permanent løsning, sier Ingebrigtsen.
  • Vi har vært på jakt etter en offensiv spiller som kan forsterke frontleddet vårt. Taofeek har X-faktor, og kan, litt avhengig av kampbildet, bekle samtlige posisjoner på topp, fortsetter han.