Au.. (foto: arsenal, twitter)

I helgen hevdet den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Fabrizio Romano at forhandlingene mellom Bayern München og målgarantisten Lewandwski var brutt. Ifølge FourFourWwo har Arsenal planer om å posisjonere seg for å overtale 33-åringen om å velge destination Emirates.

Arsenal-supporterne kan glede seg over fremgangen i Premier League, men forventet at klubben skulle hente inn en skikkelig nr. 9. i januar. Dusan Vlahovic nektet overgang til Arsenal og valgte Juventus, hvor han fra dag én har levert, så langt 4 scoringer på 6 kamper (i Champions League-debuten trengte 22-åringen under minuttet på å score!).

Les: Dette er Premier Leagues nye manager Jesse Marsch

Arsenals tidligere toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang forlot klubben i januar etter en lengre periode med bråk. Og hva gjør den ivorianske landslagsspilleren? Klasker til med 5 scoringer på 6 Barcelona-kamper.

Heldigvis har Lacazette steppet opp med scoring i januar mot Wolverhampton og Brentford, men Arsenal trenger en virkelig kanon. FourFourTwo hevder Mikel Arteta ser muligheten til å overtale Lewandowski hvis han ikke blir enig med Bayern om forlengelse utover 2023. Ifølge overgangsjournalisten Romano er «situasjonen helt åpen».

Robert Lewandowski går never ever til en klubb som ikke spiller i Champions League, men med The Gunners tre poeng bak Manchester United på 4. plass med tre færre kamper spilt, da ligger Arsenal godt an til å kapre den siste CL-billetten.

Lewandowski har tidligere sagt han er åpen for å spille i Premier League, så hva med Arsenals PL-rivaler i kampen om å overtale 33-åringen? Chelsea, Manchester United og Tottenham har allerede highly-paid nr. 9 i troppen, mens Jürgen Klopp virker å prioritere yngre spillere til posisjonen.

Big Lew. (foto: bayern, twitter)

Manchester City er en annen historie. Pep Guardiola trenger sårt én på topp etter å ha misset å sikre erstatning for Sergio Aguero (jobbet hardt for Harry Kane). Guardiola har i tillegg jobbet med Lewandowski i tiden hos Bayern, og kan være tent på å hente inn Big Lew mens City jobber med den langsiktige løsningen (hvis også Haaland glipper).

Les: Inter Miami-eier kjøper spansk klubb

Mye om, hvis, dersom at, men Arsenal har ingen grunn til å stille seg bakerst i køen. Det Mikel Arteta har fått frem denne sesongen lover skikkelig godt. Om dette er godt nok for spilleren som har vunnet alt med Bayern og levert 333 scoringer på 362 kamper, det får tiden vise.