Hjem FotballEuropa League Fotballtrener angrepet av maskerte fans med balltre
Fotballtrener angrepet av maskerte fans med balltre

Fotballtrener angrepet av maskerte fans med balltre

september 22, 2017

Dinamo Zagreb, som sendte Odd ut av Europa League-kvalifiseringen har problemer på mange fronter samtidig og noen ekstremt sinte fans. Det er ikke bare det som skjer på banen som har satt igang sinne, men utenomsportslige bruk av penger og skatteunndragelser. 

Dinamo Zagreb-trener Mario Cvitanovic ble overfalt av to maskerte menn med balltre utenfor sitt eget hjem onsdag kveld. Angrepet skjedde etter en kamp i den kroatiske fotballcupen. Mario var etter forholdene heldig og slapp unna med en brukket arm og blåmerker.

Klubben har satt seg i en vanskelig situasjon ved å være på førstesiden av alle aviser og nyhetsoppslag på grunn av skatteunndragelser som involverer klubbens tidligere direktør Zdravko Mamic. For en måned siden ble han skutt i benet av en ukjent gjerningsmann.

Sosiale medier flommer over av meget sinte fans og trusler om vold hagler inn mot klubben og klubbens ansatte. Det er en meget spesiell situasjon når fans tar på maske og går til angrep.

«Dessverre er dette bare en fortsettelse av den helt legitimerte volden mot personer i klubben vår, skriver Dinamo Zagreb i uttalelse etter angrepet.

Dinamo Zagreb er i en særstrilling det største og beste laget i Kroatia, de leder ligaen nå og har vunnet 18 ganger siden landet ble uavhengig i 1991.

Dinamo Zagreb har etter alle episodene og truslene gått til skrittet å leie inn personlige sikkerhetsvakter for sentrale medarbeidere i klubben.

 

Les også: