Klarer seg fin uten.

Ingen kan anklage Mino Raiola for å gjøre null og niks som agent for klienter som Paul Pogba. Problemet til Pogba er at Raiola gjør for mye.

I Tyskland er det en spiller som mener han har skjønt agentens natur. Jean-Philippe Mateta ble hentet til Mainz 05 fra Lyon i 2018.

Les: Vil beholde Odion Ighalo

22-åringen har en lovende forballfremtid foran seg med Serie A -og Premier League-klubber bankende på døra. Dette har fotballagentene fått med seg.

-Det er mange agenter som ringer til meg. Jeg har en advokat. Akkurat nå kan jeg ikke se behovet med å ha en agent. Jeg har kun hatt én i karrieren. Jeg er ikke interessert, sier Mateta følge France Football.

Og hvorfor ikke?

-De kommer til å fortelle meg det jeg allerede vet. Jeg mener at agenter bare tjener penger på å gjøre ingenting. Hvis jeg skal ha én, skal det være en person fra familien, avslutter angrepsspilleren.

Noe å tenke på Haaland?

Les: Marca har klistret Haaland på førstesiden