(c) Bilde: Arendal: Andreas Bruhn Christensen

Det har vært en vinter preget av store utskiftinger i Arendal-stallen. Kjente og etablerte Arendal-profiler som Petar Rnkovic, Wilhem Pepa og Tobias Henanger har forlatt klubben, men en rekke nye fjes har også kommet inn. – Det er sikkert nødvendig hvis de har tenkt til å klatre opp fra PostNord. 

Hovedtrener Steinar Pedersen har ønsket å finne spillere med utviklingspotensial, og resultatet er altså at gjennomsnittsalderen på A-stallen er vesentlig redusert.

Les: Utstøtte Adrien Rabiot har fått kontrakt

Fra Superligaen
– Jeg trenger å finne mitt nivå igjen: Jeg ble overbevist om at Arendal kan være en fin klubb for meg nå etter å ha vært på prøvespill her i forrige uke. Fascilitetene er gode og jeg har også fått et veldig godt inntrukk av trenerteamet med Steinar i spissen, sier 25-åringen som kan spille i flere posisjoner – men selv mener han at han er best i en kantrolle, sier Andreas Bruhn Christensen.

Han visste at det var dansker i klubben fra før, men ble positivt overrasket da han oppdaget hvor mange landsmenn han nå er blitt lagkamerat med. – Det er naturligvis bare positivt for meg, sier nysigneringen.

Les på Popidol: Tania Mallet hevngjerrig bond-pike er død

Arendal har for øvrig også signert ytterligere to spillere som har trent med laget gjennom vinteren. Sander Emanuelsen (20) kommer fra Start, mens Magnus Nørby Madsen (18) kommer fra danske Viborg – etter at han var en snartur innom Egersund noen uker tidligere i vinter. 18-åringen er lillebror til Mads Nørby Madsen.

Les på F7: 57 % av alle nye biler i mars var elektriske