Mauricio Pochettino

Tottenham manager Mauricio Pochettino hart gitt klar beskjed til de høye herrer at hvis de mener klubben skal ta pokaler må de enten finne en ny manager som behersker magi eller gjøre som de andre store klubbene bruke penger på spillerkjøp. – Som kjent kjøpte de ikke noen i fjor sommer eller i vinter. 

Nå skriver Tuttosport at «spillertørken» er over og at Tottenham har forhandlet frem en avtale om overgang for den danske midtstopperen Joachim Andersen fra Serie A klubben Sampdoria.

Les: Hvem får kloa i Serie A målmaskin nå som Chelsea er ute av dansen?

Dansken har vist seg frem i Serie A og har gjennom sitt forsvarsspill vært med å sørge for at Sampdoria ligger på 9.plass i serien.

Sampdoria skal ha godtatt Tottenham sitt bud på 25 millioner euro. Det er ventet at overgangen vil gå igjennom i løpet av kort tid, det som gjenstår nå er den personlige avtalen og oppmøte hos Spurs sin lege.

Les: Martin Ødegaards lørdagskveld inkuderte 5 mål, 1 rødt kort og 1 straffespark

Den 22 år gamle danske forsvarsspilleren har en rekke aldersbestemte landskamper bak seg og skal være i kikkerten til landslagssjef Åge Hareide. – Signaler om at Tottenham kan miste Toby Alderwireld til Manchester United bygger ytterligere opp under hvorfor de nå velger å gjøre en avtale med Joachim Andersen.

Om Joachim Andersen har «vokst» tilstrekkelig denne sesongen til å gå rett inn på Tottenham sin førsteelver er tvilsomt, men at han vil være en del av troppen ved en overgang tror vi på.

Tottenham ligger på 3.plass i Premier League, for langt unna i kunne gjøre noe særlig med Manchester City og Liverpool. – De ligger et poeng foran Arsenal og tre poeng foran Manchester United.  – Ryktene sier at Mauricio Pochettino har fått viljen sin og at det blir en rekke spillerkjøp i sommer.