Kobe Hernández-Foster

Den sportslige ledelsen i Mjøsklubben er naturlig nok svært rause i sin beskrivelse av deres hovedtrener Kjetil Rekdal. Sportssjef i HamKam Espen Olsen er overbevist de har Norges beste trener. – Denne sesongen har det vært en fryd å følge Kjetil Rekdals mannskap, men han må nok kjempe ganske hard om tittelen med Bodø/Glimt hovedtrener Kjetil Knutsen.

Uansett, det er 99,99% sikkert HamKam rykker opp til Eliteserien og nå har de fått med seg en forsterkelse som kan vise seg å være svært effektiv. 19 år gamle Kobe Hernández-Foster har signert en avtale ut 2023. – Hernández-Foster har en fortid i MLS-klubben Los Angeles Galaxy. Han var inntil nylig under kontrakt med tyske Wolfsburg.

HamKam har etter 27 serierunder 60.poeng. Aalesund på andre har 54.poeng og Jerv på tredje har 51.poeng. Jerv må vinne alle sine resterende kamper med stor margin og Aalesund må vinne to kamper og ta en uavgjort samtidig HamKam ikke ta et eneste poeng for at de skal havne på kvalifiseringsplass.

Les: Klopp forventer ikke Firmino tilbake på en god stund

Hernández-Foster, som har vært kontraktsløs siden 1. september, har trent med HamKam den siste tiden.

Trener Kjetil Rekdal og hans team er så imponert at unggutten er ønsket med de kommende sesongene på Briskeby.

«I Kobe så får vi en ung og spennende spiller vi har store forventninger til. Han er kvikk og har en god venstrefot som vi gleder oss til å jobbe med» sier sportssjef Espen Olsen i en uttalelse til HamKam sine sider.

Les: Bekreftet: Barcelona har satt Xavi på flyet!