Målgarantisten - men ikke for enhver pris. (foto: dortmund, twitter)

Raiola og Haaland senior er på tour for å sette de største klubbene i verden opp mot hverandre før sommeren. Ifølge ESPNs kilde hos Dortmund skal klubben kompenseres med vanvittige 180 millioner euro for å slippe 20-åringen ett år før tiden. I Manchester har Pep Guaridola allerede meldt seg ut av racet.

Sergio Aguero er bekreftet på vei ut av Etihad Stadium denne sommeren, men en myk overgang fra den argentinske maskinen til Haaland er totalt urealistisk. Skal vi tro City-manageren.

Les: Pengegriske idioter på tur vil komme tomhendte hjem

-Med disse prisene kommer vi ikke til å kjøpe en ny spiss. Det er umulig, vi har ikke råd til det. Alle klubber sliter økonomisk, vi er inget unntak, begynner Guardiola ifølge Goal.

Så hva skjer når spilleren med 257 scoringer pakker seg ut av byen?

-Vi har Gabriel (Jesus), Ferran (Torres) og flere spillere fra akademiet, og vi spiller noen ganger med en false nine. Vi har nok spillere på førstelaget akkurat nå og flere interessante på akademiet, fortsetter Guardiola.

Les på F7: Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Vi hører hva Guardiola sier, men kan ikke helt utelukke at dette er del forhandlingsprosessen med Raiola om Haaland. City-manageren fjerner så all tvil.

-Det er en stor utfordring med situasjonen i verden. Med de økonomiske problemene i world football, kommer vi ikke til å signere en ny spiss for neste sesong, avslutter Guardiola.

Realist. (foto: city, twitter)

Denne tror vi på. Manchester City kommer ikke til å bidra at prisen på Haaland jekkes opp.

Les: Var ikke bare Luis Suarez som hadde avtale med Diego Simeone