Lampard vet hvor Tomori har mest å hente. (foto: tomori, twitter)

Da Thiago Silva dro på seg Chelsea-drakten fortsatt døgnvill etter Champions League-finalen, visste Fikayo Tomori at gjennombruddet han hadde i Chelsea-drakten forrige sesong ikke kom til å bety så mye det neste året.

Tomori var på utleie hos Derby-versjonen av Frank Lampard, men ble hentet tilbake til Stamford Bridge da Lampard returnere til London. 22-åringen hadde et imponerende gjennombrudd forrige sesong hos Chelsea, men måtte se mulighetene for spilletid brått bli fjernet etter kampen mot Bournemouth, 29. februar.

Les: Coutinho fikk telefonen som endrer alt

Og nå er altså Thiago Silva i byen. Ifølge ESPNs kilde har Tomori blitt vist stor interesse fra Rennes og Newcastle for leieopphold, men det er Everton som har presset seg frem i pole position og har så og si en leieavtale på plass for kommende sesong.

Les på Engelske klubber: Liverpool-spiller Sheyi Ojo lånes ut til Cardiff

Lampard og Chelsea ga 22-åringen en femårskontrakt i desember, og har blinket ut Tomori som et av de store fremtidshåpene i midtforsvaret. Med både James Rodriguez og Allan som gnistrende tilskudd på Goodison Park, kan dette bli en genial erfaring for den unge Chelsea-spilleren. Det skader heller ikke å ha reven Carlo Ancelotti på sidelinjen.

En sesong for Everton blir definitivt ikke en nedtur for Tomori.

Les: Chelsea har sikret seg keeper – blir Lampards 7. toppsignering