(c) Bilde: TIL: Kent-Are Antonsen

Det var langt imellom de magiske øyeblikkene på Alfheim sist sesong, og hvis jeg tenker med om, det var vært en stund siden det var trøbbel for noen å besøke Nordens Paris.

Kent-Are Antonsen og Tromsø IL er enige om en ny kontrakt for fire nye år. Han ønsker å bidra til at publikum skal oppleve magiske Alfheim-øyeblikk i jubileumssesongen.

Les: Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

TIL er svært godt fornøyd med å komme til enighet med Antonsen om en langsiktig avtale. Krigeren fra Storsteinnes har, tross sine unge alder, vært en viktig spiller for klubben i mange år. Han nærmer seg allerede 200 kamper for TIL og har god fart mot toppen av adelskalenderen.

Kent-Are har de siste sesongene vist at han er en spiller som med bravur kan bekle mange roller i laget. Ikke bare bekler han rollene, men han leverer stabilt høye prestasjoner uansett posisjon. Han tar alle utfordingene han får på en meget profesjonell måte.

Antonsen er glad for at han og klubben ble enig om ny kontrakt, og han ser frem mot å gyve løs på jubileumssesongen.

-Jeg har vært i klubben i mange år og TIL betyr mye for meg. At vi rykket ned, var et voldsomt slag for både meg og hele klubben. Likevel, det tok ikke mange dagene etter siste serierunde, før revansjelysten stod i taket. Derfor har jeg lyst til å bidra for at klubben kommer tilbake der jeg mener at vi hører hjemme og i tillegg ønsker jeg å være med på det som forhåpentligvis er starten på en spennende reise for klubben. Jeg er veldig glad for å binde meg til klubben i fire nye år.

Han innrømmer at nedrykket var tungt å svelge og han forstår reaksjonen blant de som følger TIL.

-Jeg forstår veldig godt den skuffelsen våre tilskuere har kjent på. Hele laget har kjent på det samme. Folk skal også få lov til å være sinte. Mitt store mål for sesongen, er at jeg og laget skal bidra til at de som kommer på Alfheim skal kjenne på stoltheten igjen. Vi skal jobbe målrettet mot å skape magiske Alfheim-øyeblikk i årets sesong. Klubben feirer 100 år i år, og vår gave til supporterne og klubbens samarbeidspartnere er forhåpentligvis et opprykk, avslutter Kent-Are Antonsen.

TILs assistenttrener, Lars Petter Andressen, er svært godt fornøyd med at klubben har sikret seg Kent-Are for de neste fire årene.

-Jeg har fulgt Kent-Ares reise siden han kom til oss sommeren 2011 som 15-åring fra Storsteinnes. Nesten 10 år senere er han nå en av de ledende spillerne med nesten 200 kamper for TIL. Kent-Are vil være en viktig bidragsyter både på og utenfor banen for at klubben skal kunne komme tilbake til Eliteserien. Vi er veldig glad for å kunne skrive en fireårskontrakt med Kent-Are.