FORLENGET: Markus Kaasa har forlenget kontrakten med ODD. Foto: Markus Svensson / Sporten.com

Odd Grenland fortsetter å forlenge kontraktene med de antatt beste spillerne i klubben.

Markus Kaasa har forlenget kontrakten sin med Odd. Den nye avtalen gjelder ut 2024. Midtbanespilleren har fått mye tillit av trener Jan Frode Nornes denne sesongen. Kaasa er selv veldig fornøyd med å spille under Nornes, som ble trener før denne sesongen.

Markus står med 66 kamper for Skiensklubben. Nå kan det bli ytterligere flere kamper i Odd-drakten. Kaasa kom til Odd fra klubben Hei i 2013 og fikk sin debut i Eliteserien hjemme mot Stabæk 5. november 2017.

-Jeg har stor tro på dette prosjektet vi holder på med i Odd nå og slik laget presterer om dagen, har mye og si for at jeg ønsker å bli med videre. Personlig så har det løsnet veldig etter trenerbyttet, så jeg ser ikke noe grunn til og ikke fortsette utviklingen min videre her i Odd. Jeg må også si det at jeg er veldig takknemlig for den tilliten Nornes har gitt meg. Måten vi spiller fotball på under Nornes, får fram styrkene mine enda bedre, sier Markus Kaasa.

Telemarksmodellen

Markus Kaasa er et produkt av Telemarksmodellen og det gleder hovedtrener Jan Frode Nornes at Kaasa nå skriver langtidskontrakt med klubben.

-Dette er veldig gode nyheter. Kaasa er et stort talent og han har virkelig tatt nye steg i år. Det er som jeg har sagt hele tiden, når våre talenter skriver langtidskontrakter med klubben, gir dette gode signaler eksternt og internt. Jeg er sikker på at Kaasa kommer til å fortsette og utvikle seg å ta nye steg i Odd, sier Jan Frode Nornes