Marco Priis Jørgensen er enig med HamKam om en ny ettårskontrakt og blir dermed HamKam-keeper også i 2019-sesongen.

Den danske keeperen Marco Priis Jørgensen har vært i Norge siden han i 2015 meldte overgang fra  FC Midtjylland til Mjøndalen. Etter å ha blitt utleid til Arendal ble han for litt over et år siden HamKam sin førstekeeper. – Nå har de forlenget med et år, det er overraskende for de fleste. 

I november ga HamKam beskjed om at de ikke så på Jørgensen som en del av A-Laget fremover. samme beskjed ga klubben til alle sin store overraskelse til sin toppscorer Ivar Sollie Rønning som hadde små problemer med å rykke rett opp til Eliteserien. – Målmaskinen er nå en del av Ranheim, en spiller vi tror kommer til å fortsette å score mål og lage festfotball også på øverste nivå.

Les: Slutt for Ivar Sollie Rønning og Marco Priis Jørgensen

Det er tydelig at noe har skjedd, til HamKam sine sider sider Jørgensen i et videointervju han har tenkt til å kjempe om mer spilletid.

I november uttalte daglig leder i HamKam John Anders Rise om keepersituasjonen. «Per i dag har vi både Lukasz Jarosinski og Lars Larsson Jendal på kontrakt. Om Lars blir utlånt også kommende sesong har vi ennå ikke tatt stilling til, men vi er trygge på at vi kommer til å ha et sterkt keeper-par også kommende sesong»

HamKam har siden da tatt Marco Priis Jørgensen inn i varmen igjen og lånt ut Lars Larsson Jendal til Asker Fotball.

Les: Casper Ruud leker seg til semifinalen i Brasil