Espen Ruud

Odd var forholdsvis målfattige sist sesong og dermed ble veteran og høyreback Espen Ruud toppscorer i klubben med bare 8 mål. – Nå har han skrevet under en ny kontrakt og håper han ikke blir toppscorer i år. 

35-åringen fra Porsgrunn har skrevet under på en ny toårskontrakt.

«Jeg er kjempeglad for det. Det er ingenting bedre enn å få spille fotball i Odd videre. Dette ønsker jeg fordi jeg er veldig glad i fotball, motivasjonen er på topp og her skjer det spennende ting. Dette var et enkelt valg for meg», sier Ruud til Odd sine sider.

Han snakker om et varmt, godt og langt forhold til klubben han representerer.

– Dette er klubben min. Jeg startet proffkarrieren her og hadde noen flotte år før jeg reiste ut med en tanke om at jeg ønsket å komme tilbake. Etter hvert har jeg fått ganske mange år i klubben, er fra området og da er ingenting bedre enn dette.

Les: Vender trolig ikke tilbake til Leeds til tross for opprykk

2019-sesongen har startet bra for Odd, som står med syv poeng etter tre kamper. Det er like mange som Molde, som har en kamp mer spilt.

– Vi har lagt et vanvittig bra grunnlag i oppkjøringen mot sesongen. Vi har trent mer, og vi har endt opp med at spillerne tåler mer trening. Vi har hatt en del gode treningskamper før sesongen, og har klart å videreføre det til seriekampene også.

Les på Popidol: Glem Maradona – vi husker Ryan Giggs´ solotur bedre!

Forrige sesong ble 35-åringen faktisk lagets toppscorer med åtte nettkjenninger. Det hverken tror eller håper han at kommer til å skje igjen.

– Jeg håper Børven tar meg i år, og det gjør han helt sikkert. Det er nok ingen sjanse for at jeg blir toppscorer igjen, men jeg tar gjerne flere perlescoringer og målpoeng jeg også, sier han og gliser.

(Angrepsspiller Torgeir Børven kom tilbake til Odd fra Brann i fjor)

Les på F7: Nå kan du “tæppe” uten pin for 400 kroner