(foto: jones, twitter)

Den 31 år gamle engelske backen Phil Jones har hatt noen gode år på Old Trafford etterfulgt av noen ikke fullt så bra. – Det har ligget i kortene en stund at avtalen som går ut på dato til sommeren ikke kommer til å bli forlenget.

Manchester United bekrefter det i dag: «Du vil alltid være en rød, Phil Jones»

– Det har vært veldig vanskelig de siste årene. Det kan ikke benektes. Det går ikke å gjemme seg unna det, sier han i et intervju på Manchester United sine nettsider.

Det har vært lite med spilletid for engelskmannen de siste sesongene. Han har spilt null minutter for United denne sesongen, og det ble kun fem kamper forrige sesong.

Les: Vil selge Kieran Tierney og kjøpe Ferland Mendy

«Jeg har savnet å spille fotball. Jeg har savnet det. Du vokser opp med å spille fotball, og alt du vil gjøre er å spille fotball» sier Jones.

31-åringen legger til at han setter pris på å ha fotball som inntektskilde, men sier også at det ikke har vært like mye spilletid de siste årene som han skulle ha ønsket.

Jones ble hentet til klubben av trenerlegende Sir Alex Ferguson i 2011 og vant Premier League-tittelen i Fergusons siste sesong (2012/13.)

Les på Radiosporten: Etter kun måneder som assistenttrener – fått tilbud om managerjobb i Championship

Midtstopperen har også vunnet FA-cupen og Europa League med den engelske storklubben.