Alejandro Garnacho! - du skal være fantastisk god for å demme opp for denne sveisen

Han trenger bare noen få minutter ute på kamparenaen for å score. 18-åringen Alejandro Garnacho har klart det Cristiano Ronaldo aldri fikk til: Overbevise Ten Hag om at han er som skapt for å være del av lagmaskinen United. For det spanske fotballforbundet må det være en lidelse å se vingen etablere seg i verdens tøffeste liga – med det argentinske flagget vaiende i bakgrunnen.

Garnacho har med dobbelt pass muligheten til både å spille for Spania og Argentina. Han har spilt tre U18-landskamper for Spania, så hoppet United-spilleren over til det argentinske U20 landslaget hvor det så langt har blitt fire kamper – med fire scoringer.

LES: Everton blir solgt før Manchester United

Garnachos agent forklarer veivalget.

-Jeg tror Spania er et avsluttet kapittel, det kan man ikke skjule. Det var virkelig dårlig ledelse av det spanske forbundet.. Det var virkelig dårlig ledelse og politikk, sier agent Enrique de Lucas i et intervju med spanske Ole.

-Jeg tror ikke Garna blir det eneste tilfellet hvor de kan miste en spiller med dobbelt statsborgerskap. Han besluttet seg for Argentina, fordi han virkelig føler for det. For ham har det overhode ikke vært et problem, tvert imot, sier agenten.

LES OGSÅ: Etter kun måneder som assistenttrener – fått tilbud om managerjobb i Championship