Roberto de Zerbi. (foto: Brighton)

Utover årets sesong kunne man med letthet se at noe var galt i Brighton. – Det var som om spillerne i feriebyen hadde skrudd ned temperaturen et hakk og det holder når man spiller i verdens tøffeste liga.

Brighton ender på en skuffende 11.plass ekstra kjipt når man ser hvor bra sesongen startet. – På lørdag da Brighton annonserte at manager Roberto De Zerbi slutter falt brikkene på plass.

Les: Kveldens helt! en 24 åring fra Halden

Nå forklarer den italienske manageren bråstoppen!. «Kunne ikke bli enig»

Roberto De Zerbi ender opp med å ha ansvaret for Brighton i bare to år. Med betagende vakker fotball og en plass i Europa satte han ikke bare Brighton på det engelske kartet, men for så vidt også det store europeiske.

På grunn av den store suksessen har den 44 år gamle italieneren blitt et hett managernavn, men til tross for ryktene så det ut til at avtalen med Premier League-klubben ville forlenges. «Hør her, vi ble ikke enige om å gå videre. Vi snakket sammen til forskjellige tider i løpet av sesongen, og jeg vil holde meg til min vei».

«Jeg vet veldig godt hva jeg vil gjøre og jeg vet at jeg er en trener og må akseptere klubbens retningslinjer» sier Roberto De Zerbi ifølge BBC.

Les på F7: En nær venn av Jürgen Klopp har kastet lys over hvor den ikoniske Liverpool-sjefen vil lande

Tidligere har den italienske manageren også hatt ansvaret for blant andre Shakhtar Donetsk, Sassuolo og Palermo.