Et vakkert øyeblikk med Donny van de Beek og Ole Gunnar Solskjær

Donny van de Beek kom fra suksess i Ajax under Erik ten Hag til Manchester United, mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt hadde en hånd på rattet i Manchester United. 26 åringen har flere ganger uttrykt sin misnøye for manglende spilletid og tillitt fra Solskjær, spesielt etter den norske manageren fikk sparken i november 2021 ble kritikken tydeligere.

Første gang Donny van de Beek ville dra videre ble han rådet av Ole Gunnar Solskjær til å bli værende og så «ville gode ting skjer». – Han angrer han hørte på sin manager og føler seg «villedet».

Les: Manchester United har nå hele 10 spillere på sin UT-liste

Det ble ikke noe bedre under midlertidig manager Ralf Rangnick og et utlån til Everton våren 2022 ble organisert.

Gleden var enorm hos Donny van de Beek da hans gamle sjef Erik ten Hag kom til Old Trafford sommeren 2022. – Nå skulle det endelig skje!! – Suksess med Manchester United.

En lang historie kort, veien til en førsteellever for Donny van de Beek på Manchester United er lengre enn noen sinne. Det til tross for at han en landsmann som er kjent for å prioritere sine egne i managerstolen.

Les: «Bare en gal person ville forlate Real Madrid, og det er meg»

Donny van de Beek er sint på Manchester United og han krever å forlate klubben ved første mulighet. Nå kommer informasjon om at 26-åringen kan havne i Tyrkia.

Sporx skriver at Galatasaray ønsker å signere den nederlandske midtbanespilleren når overgangsvinduet åpner etter årsskiftet. Etter det opplyste skal det finne sted et møte mellom klubbene i forbindelse med lagenes kommende møte i Champions League, for å diskutere saken. Manchester United møter Galatasaray på Rams Global Stadium 29.november.

Donny van de Beek har scoret to mål og gitt to assist på 62 kamper for United siden han signerte fra Ajax i 2020. Hans nåværende kontrakt varer til 2025.