Mo Solo. (foto: liverpool, twitter)

Kontraktsituasjonen til Mohamed Salah begynner virkelig å bli en hodepine for Klopp og Liverpool.
Partene sies og være langt unna hverandre når det kommer til de økonomiske betingelsene og samtalene stoppet opp i desember.

Juventus er klar til å bruke penger etter tidlig Champions League-exit, og de er mer enn klar over situasjonen til Premier Leagues toppscorer.

SISTE: Erik ten Hag har vært på jobbintervju på Old Trafford

Torino-klubben forbereder et massivt bud på Liverpool-spissen, skriver Gazzetta.

Etter å ha blitt slått ut av 16-delsfinalen fra Champions League og ikke er i nærheten av førsteplassen i Serie A, ønsker styret å forsterke angrepet selv etter at Dusan Vlahovic ble kjøpt i januar.

Nylig ble det klart at Paolo Dybala ikke kommer til å forlenge kontrakten med Juventus. Og dermed kan Juventus ha råd til å tilby Salah monsterlønnen Liverpool kvier seg for å bla opp. Salah tjener 200.000 pund i uken på Anfield i dag, mens kravet fra han og agenten skal være på nesten det dobbelte!

SISTE: På vei tilbake til Premier League fra Real Madrid– har aldri vært i bedre form!

Salah sies å være hovedprioriteten til Serie A-giganten, som håper at Liverpool blir tvunget til å selge sin superstjerne i sommer på grunn av kontraktsstriden med Salah. Etter neste sesong vil egypteren kunne forlate Anfield gratis, noe Juventus vil utnytte allerede til sommeren.