Ser mot neste destinasjon. (foto: juventus, twitter)

Argentineren ble hentet til Torino i 2015. Etter noen kaostiske siste sesonger der det helt tydelig har vært gnisninger mellom klubb og spiller, ser det nå ut til at det endelig skal roe seg.

Chiellini var først ute denne uken og pekte ut Dybala til lederposisjonen i angrepet etter at Ronaldo forlot dem.

Les: Sander Berge med tunnel i comebacket

-Det vil bli Paulo Dybalas lag. Over de siste par årene har han senket gjennomsnittet sitt for scoringer på grunn av Ronaldos tilstedeværelse, men han er en nøkkelspiller for dette laget, det er anerkjent av alle, sa Chiellini ifølge DAZN.

Nå ser det ut som denne innstillingen til spilleren med 2 scoringer og 1 assist på tre kamper denne sesongen har forplantet seg til forhandlingsrommet.

Det er ikke ofte den siste sesongene Dybala har vist noen særlig optimisme om veien videre hos Juventus, nå har 27-åringen tydeligvis fått andre signaler.

(foto: juventus, twitter)

-Jeg tror det kommer et nytt møte denne uken. Direktørene er blitt skiftet ut, så vi starter forfra. Jeg håper det vil være gode nyheter snart. Jeg forsøker alltid å gi alt. Partene prater sammen, vi er alle på samme side, og håper å komme til en god konklusjon, sier Dybala ifølge Sky Sports.

Etter at Ronaldo trakk seg og kaptein Chiellini har utropt Dybala til ny angrepsboss, kommer Juventus til å strekke seg langt nok for å gjøre Dybala fornøyd.

Og når roen endelig senker seg rundt Dybala i Juve-drakt, da skal det feires. Dette har tatt unødvendig lang tid.

Les: Bild: Chelsea vet nå hva de må gjøre for å beholde Rudiger