Pep dirigerer. (foto: Manchester City)

I vinter var Xabi Alonso strekt ønsket av Liverpool og Bayern München. Spanjolen valgte å holde fokuset på sesongen hos Bayer Leverkusen, samtidig som han forpliktet seg til å lede bundesligaklubben også neste sesong. Liverpool og Bayern München har valgt sin erstatter, nå virker det som Alonso og Real Madrid styrer inn mot et fremtidig arbeidsforhold når Ancelotti gir seg. Noen få måneder senere er det en annen gigant som har bestemt seg for Alonso.

I 2025 takker Pep Guardiola for seg, jobben er godt i gang med å finne erstatteren som kan bygge på og videre på jobben Guardiola har lagt ned siden 2016. Ifølge Footballtransfers har en enstemmig ledelse hos Manchester City funnet sin mann: Xabi Alonso.

LES: Jobber for å hente tidligere Arsenal-rebell

Ifølge Footballtransfers kilde «tett på klubben» er Alonso ikke bare favoritt, han er den eneste kandidaten som City vurderer som erstatter til geniet Guardiola.

Skal bli en interessant prosess det neste året, der både Real Madrid og Manchester City skal tilby den for tidens mest ettertraktede treneren jobben.

ENGELSKE KLUBBER: Chelsea eier Todd Boehlys største tabbe ble presset igjennom av de som sitter på de store pengene