Solskjær. (foto: united, twitter)

Da Ole Gunnar Solskjær styrte United-skuta, var en midtstopper-duo et mer eller mindre fast innslag på kamparenaen. I 2020/21-sesongen fikk Harry Maguire 52 kamper på banen av manageren, Victor Lindelöf var ikke langt unna med sine 45. Kontrasten er enorm til denne sesongen på Erik Ten Hags vakt.

Etter siste kamp mot Real Betis og avansement i til Europaligaens kvartfinale ga Ten Hag Maguire ros for sine nitti minutter på banen og måten han har blitt mer dominerende, dikterende og tar også mer initiativ på treningsfeltet. Ifølge Football-Insiders kilde er dette likevel ikke nok, Ten Hag og United har bestemt seg for å ta imot bud i sommer.

LES: L’Equipe: Arsenals 900 millioner kroners flopp på utlån er «åpen» for å bli

Når det kommer til Victor Lindelöf, hevder Football-Insiders kilde at svensken også skal ut på salg, der han kan spille en brikke i byttehandel med Inter Milan, der Denzel Dumfries er ønsket til Old Trafford, Lindelöf ønsket av Inzaghi.

De to midtstopperne dumpes ikke, men får Man United et bud som stemmer, står døra åpen, der salgsinntektene skal brukes til Ten hags pågående «fornyelse» av United troppen. Nederlenderen har vist han har god teft på hva Man United trenger av spillertyper.

LES OGSÅ: Får definitivt ingen medlidenhet fra Toni Kroos