Poch. (foto: chelsea, twitter)

Mauricio Pochettino har fortalt verden han ønsker en tropp på 22, 23 spillere og noen lovende talenter. Chelsea-eierne har tatt dette på alvor og åpnet utgangsdøra på vid gap for spillere argentineren ikke har i den store planen. De som nekter å selges, skal dyttes ut. Trevoh Chalobah befinner seg i denne kategorien.

Ifølge Football-Insiders kilde er den tidligere akademispilleren lite lysten på å forlate Stamford Bridge. Selv med tre utleieopphold har 24-åringen fått med seg fått 63 kamper på seniorlaget. Chelsea-lederne har regnet seg ut til at de kan selge Chalobah for solide 45 millioner pund og er ifølge Football-Insiders kilde interessert i å selge raskt, med Axel Disasi på vei inn til medisinsk test og 38-millioner punds overgang fra Monaco.

LES: Var definitivt ikke Sadio Manés plan

Midstopper Chalobah ønsker ikke å flytte på seg, men med den franske landslagsspilleren på vei inn til samme posisjon, dyttes engelskmannen uunngåelig nærmere utgangsdøra.

I Milano venter Inter-gjengen på muligheten til å signere Chalobah.

I en preseason-kamp i sommer bar Chalobah kapteinsbindet for ungdomsklubben sin og fortalte han håpet på flere kamper med kapteinsbindet fremover. Dette inngår tydeligvis ikke i Pochettinos plan.

LES OGSÅ: Den danske manageren aner ikke hva som skjer videre hos Blackburn