Hater mer å tape enn å se Liverpool vinne? (foto: villa, twitter)

Keinan Davis har jobbet seg opp i Aston Villa-systemet og var inne på førstelaget hos den tidligere manager Dean Smith. Nå jobbes det for at Smith skal gjenforenes med Davis hos Norwich, men Nottingham Forest har plan om å hindre dette.

Siden januar har Davis vært på utleie hos Forest, et opphold som har overbevist den stolte Championship-klubben om at den 24-årige forwarden passer perfekt. 5 scoringer og 3 assists på 19 kamper og fast på laget til Steve Cooper. Ifølge Football-Insider har Steven Gerrard gitt klarsignal til at Villa sender Davies ut på markedet i sommer, en mulighet både Forest og Norwich står klare for å utnytte.

Les: Den rykende ferske Manchester United-manageren har fått sitt første NEI fra klubbledelsen

Ifølge Football-Insiders kilde er Forest i pole position til å signere Davis (markedspris på rundt 4 millioner pund) – hvis de lykkes med å rykke opp til Premier League.

Davies imponerte skikkelig i FA-cupen der skogvokterne fra Nottingham overlistet Arsenal, Leicester og Huddersfield før de måtte gi tapt for Liverpool.

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb

Forest er for tiden på 5.plass i Championship, fem poeng utenfor play-off plass. Davies har ambisjoner om å spille i Premier League, hans beste bidrag vil være å score Nottingham Forest til opprykk. Kontrakten ligger og venter på ham.