Fikk ikke noe ekstra drahjelp på Anfield fra dommeren. (foto:

For utenforstående kan det virke som «nye» Newcastle kaver. Samtidig som det jobbes desperat hver dag på treningsfeltet for å trosse tyngdekraften som trekker mot nedrykk, jobbes det på alle områder med å bygge opp en fremtidig gigantklubb der de riktige grepene gjøres fra start. Nå hentes «en tidligere Swindon Town-keeper» inn for å dirigere aktiviteten på overgangsmarkedet.

Forrige uke hevdet Football-Insider at Newcastle er i forhandlinger med Kieran Trippier for å sikre seg den engelske landslagsspilleren fra januar (og gjøre 31-åringen til klubbhistoriens best betalte). Ifølge Football-Insider henter klubben nå inn mannen som skal sørge for at Trippier-investeringen ikke ødelegges av lite gjennomtenkte panikkjøp i januar.

Les: Bodø/Glimt sender nok en av sine beste spillere ut i Europa, men hva gjør vel det

Det engelske fotballnettstedet hevder den tidligere sjefen for rekruttering hos Celtic og West Brom hentes inn på en korttidsavtale. Nick Hammond, tidligere Swindon-keeper, er kjent på balløya som en ekspert på å hente inn de riktige ressursene, og skal ha en høyst aktiv rolle sammen med manager Howe for å sikre forsterkninger i januar.

Les: Kieran McKenna ferdig hos Manchester United – kaster seg inn som hovedtrener

I mangel av en permanent director of football skal 54-åringen guide Newcastle utenom de største skjærene. Da er det bare å brette opp ermene, Hammond. Nå dreier det seg om overlevelse i Premier League.