The real deal! (foto: arsenal, twitter)

21-åringen Gabriel Martinelli har kontrakt til 2024, men med opsjon for ytterligere to år. For Arsenal er ikke dette nok. De har allerede sett at den brasilianske venstrevingen må være del av prosjekt Ny storhetstid.

Liverpool-supporterne fikk knapt satt seg ned i setet på Emirates før Gabriell Martinelli satte inn første scoring for hjemmelaget. Minuttet etter avspark i søndagens storkamp var forrige sesongs quadruple-kandidat på hæla.

LES: Dybala-skade bringer frem pessimisten i Mourinho

3-2 seier til Arsenal og beviset på at det denne sesongen er the real deal. Selv om vinterens overgangsvindu skal gi Arsenal noen siste viktige forsterkninger for å sikre bredden i troppen helt inn til sesongavslutning, er prioriteringene nå å sikre seg spillerne som hver uke viser de fortjener å være del av prosjektet som skal gi Arsenal-supporterne mye å juble over det neste tiåret.

Tomålscoreren mot Liverpool, Bukayo Saka, er ifølge Football-Insider rett rundt hjørnet med å signere kontraktsforlengelse, nå følger Martinelli. Football Insiders kilde hevder Arsenal nå er i advanced talks med den brasilianske målscoreren, noe som betyr fasen der begge parter har bestemt seg for å bli enige. Det er snakk om en forlengelse til 2026 med opsjon på ytterligere år.

4 scoringer på 9 Premier League-kamper har plassert 21-åringen i en solid forhandlingsposisjon om lønnsbetingelsene, en ekstrautgift Arsenal gladelig kommer til å betale.

LES: Vil gjøre Antonio Conte til den best betalte i Premier League