Må sette seg på tribunen i kampen om Bellingham. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool er en av favorittene til å signere verdens hotteste midtbanetalent. Jude Bellingham skal ha takket nei til Chelsea og PSG, mens City for øyeblikket har andre ting å tenke på. 19-åringen ble hentet til Dortmund fra Birmingham, der han fikk debuten som 16-åring og forlot balløya med solide 41 Championship-kamper. Liverpool kjører nå et dobbeltløp for å hente inn «neste Bellingham» og originalen.

I desember meldte Football-Insider at også Liverpool og Everton hadde fått øynene opp for en akademispiller hos Championship-klubben. Den sentale midtbanespilleren George Hall har spilt for klubben siden han var åtte, i 2012 signerte han med akademiet, jobbet seg opp og signerte et toårs scholarship med klubben i 2020. Første profesjonelle kontrakt kom i 2021 etter at Leeds, Southampton, Newcastle og Brighton hadde begynt å bli innpåslitne.

LES: Footballtransfers: Signerer enten med Liverpool eller Manchester United

Halls debut på førstelaget kom som 17-åring i januar 2022. Ifølge Football-Insiders kilder har Liverpools speidere holdt følge med utviklingen til Hall, der det sirkles inn mot en potensiell overgang til sommeren. I Birmingham blir Hall vurdert som «den neste Jude Bellingham».

Football-Insiders kilde hevder Leeds sendte bud på 3 millioner pund til Birmingham i sommer som ble avslått. Denne sesongen har det blitt spilletid i 18 Championship-kamper (1 scoring, 1 assists) på Hall, til sommeren står Liverpool klar for å hente neste store midtbanestjerne.

LES OGSÅ: Leeds får sitt tredje «no thanks»