Nice try., (foto: united, twitter)

Det meste er ment og skrevet om Anthony Martials siste sesonger hos Manchester United. Den franske landslagsspilleren står med 89 scoringer i den røde drakta, men når dette fordeles utover 307 kamper i tillegg til alle kampene spissen har misset på grunn av skade eller manglende kampform, er det forståelig at spilleren ikke blir møtt med den store entusiasmen hos supporterne. Om to måneders tid kan det hele være over.

Football-Insiders kilde hevdet denne uken Martial hadde gitt signal om at han ikke var villig til å fortsette ut sesongen i en backup-rolle. I sommer løper kontrakten hos United ut. Klubben står med opsjon på å forlenge, men når Martial selv ikke er interessert i å konkurrere med hotshot Højlund om spilletid, er dette uansett uinteressant. Velger United å forlenge, er dette ut fra et økonomisk motiv for å ikke miste forhandlingskraft ved et salg før sommeren.

LES: Pochettino har tatt over skytetreninga hos Chelsea

Football-Insiders «well-placed source» hevder det hele kan gå mot en løsning allerede i januar, der United-ledelsen har sendt signaler de er klare for å «godta bud» midtveis i sesongen. Det var interesse for Martial fra andre klubber i sommer, men prosessene gikk i stå før overgangsvinduet lukket.

Martial ble veid for lett til VM i Qatar, hvis han skal ha noen som helst sjanse til å spille for Les Bleus i EM neste sommer, må 27-åringen søke jevnt med spilletid. Det ser ikke ut som Ten Hag og Højlund har noen plan om at dette skal skje hos United.