Har blitt noe, men ikke nok moro for Tuanzebe. (foto: united, twitter)

Det er ikke så ofte det er en av de mindre klubbene som banker på døra hos United, men den nå knallsterke konkurransen i troppen til Solskjær om spilletid, tvinger nødvendigvis number four or five-guy til å tenke seg om hva som skjer videre.

Hos Aston Villa er belgieren Bjørn Engels på vei ut porten til Villa Park i sommer, nå er Dean Smith ute etter å fylle opp med en skikkelig kanon i midtforsvaret. Selv om det bare har blitt 644 minutters spilletid på Axel Tuanzebe med én kamp fra start, har Solskjær flere ganger rost midtstopperen.

Les: Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Likevel, etter at Eric Bailly forlenget kontrakt, er ikke utsiktene noe spesielt lysere for Tuanzebe før neste sesong. 23-åringen har ett år igjen av kontrakten (med opsjon på nok ett år), så timingen er riktig for Solskjær og gjengen for å avgjøre hvilken rolle Tuanzebe skal spille de neste årene.

Aston Villa står i hvertfall parat hvis Tuanzebe søker mer spilletid i Premier League. Det er ikke mange som ønsker seg bort fra Old Trafford, men i fasen Tuanzebe er i karrieren, kan Aston Villa på en sterk 10. plass i Premier League være en aktuell arbeidsgiver.

Les på Popidol: Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død

Ifølge Football Insider jobbes det hvertfall med planen om å hente toppmål Axel Tuanzebe til Villa Park til sommeren. Midstopperen har erfaring fra øverste nivå, har vist at han holder nivået (som da han løp fra Kylian Mbappé!) og har samtidig potensiale til å utvikle seg videre.

Dessuten er ikke Tuanzebe noe nytt bekjentskap for Dean Smith og gjengen. I 2018/19-sesongen var midtstopperen på utlån til Villa, og spilte en nøkkelrolle i opprykket til verdens tøffeste liga.

Football-Insider hevder et bud på rundt 7 milloner pund er nok for å overtale United, spesielt hvis Tuanzebe pusher hardt på for en overgang.

Les: Sjansen for at Sergio Agüero blir i England øker