Grrr. (foto: united, twitter)

Manchester United-spillerne kjempet seg til tre poeng mot Burnley på bortebane, men måtte takke United-supporterne for oppmøtet på Old Trafford med et smertefullt 0-1 tap mot Crystal Palace på lørdag. Skadelista er fortsatt lang og usikkerhet rundt flere spillere fortsetter å distrahere Ten Hag. Så hva skjer om få måneder når overgangsvinduet åpner og United skal rigge for å levere helt inn til trofébordet?

Football-Insiders kilder hevder at Erik ten Hag allerede har sett seg ut potensielle signeringer i vinterens overgangsvindu. Det er ikke snust frem hvilke spillere som står på lista, men det skal gjelde to posisjoner, der den ene blir ny ving.

LES: Watford sjokkerer

Ikke overraskende med Jadon Sancho i fryseboksen og trolig på vei bort, mens Antony er opptatt med å møte voldsanklager i England og Brasil. Ifølge Football-Insiders kilder skal den andre forsterkningen inn på den sentrale midtbanen.

LES OGSÅ: Navigating Norway’s Digital Playgrounds: Emerging Trends in Online Gaming

Dette kommer på tross av signeringene av Mason Mount og Sofyan Amrabat i sommer, som begge har vært hemmet av skader. Vi tipper en del Man Unted-supportere nok vil mene forsvarsrekka byr på det største usikkerhetsmomentet.